De kracht van 8: een zee van mogelijkheden - Bivag

In de scholingen over de Yin Yoga wordt eigenlijk alleen maar gesproken over de 12 basismeridianen. Dit zijn de kanalen in het bindweefsel die de informatie stroomlijnen naar de diverse systemen. De wondermeridianen zijn, ipv kanalen, zeeën van informatie en er zijn er acht beschreven.

Op 28 en 29 maart nemen we je mee op zee.

Dan geven Emrik en Wanda de scholing 8 Wondermeridianen, fascia en thoracolumbalis.
Maak kennis met de 8 wondermeridianen die verbonden zijn aan wie jij bent. Je kern, je oorsprong en je oerkracht!

De eerste vier wondermeridianen ontstonden bij de bevruchting van de eicel. Zij gaan over wie jij bent. De andere vier wondermeridianen ontwikkelden zich later in de zwangerschap. Zij gaan over hoe jij je verhoudt tot je omgeving. Na je geboorte ontstaan pas de 12 hoofdmeridianen die gevormd worden vanuit deze 8 wonderbaarlijke meridianen.
‘Wie ben jij?’ is een vraag waar vele zich mee bezighouden. Het antwoord op deze vraag ligt misschien wel diep in ons verborgen. Daar stroomt je energie door de acht wondermeridianen. Deze zeeën van informatie maken jou tot een uniek wezen dat deel is van het grotere geheel. Daarnaast maken we de verbinding met de fascia en thoracolumbalis. De kennis over deze systemen en gelijkenissen maken dat rugklachten, bekkenklachten, hormonale klachten, vermoeidheid als signaal beter verstaan kunnen worden door de Yin Yogadocent en Yin Therapeut.

De wondermeridianen zijn een bijzonder diepliggende en krachtige energie die ons in diep contact met ons Zijn brengen. Deze twee dagen staan geheel in het teken van de 8 wondermeridianen en resonerende Yin Yoga houdingen.

Extra informatie

Docenten
Emrik Suichies en Wanda Menke-Gerritsen

Data
Zaterdag 28 maart en zondag 29 maart

Tijden
Dag 1: 12.00-21.00 uur
Dag 2: 10.00-17.00 uur

Kosten
€395,-