Het verschil tussen Chakra Intensive en Chakra Connective - Bivag

Sinds kort hebben wij de Chakra connective toegevoegd aan ons opleidingsprogramma. Beide scholingen worden gegeven door Catharina van Bemmel.

We leggen je graag het verschil uit tussen de Chakra Intensive en de Chakra Connective.

De Chakra Intensive

Een Chakra Intensive beslaat telkens 1 dag waarbij een specifiek orgaan en of klier de revue passeert. Dit gekoppeld aan een bepaald chakra.

Zo staat op 13 maart aanstaande module 2 van de Chakra intensive gepland. Dan zal de focus liggen op het derde Chakra, de Zonnevlecht, en de bijbehorende organen en klieren. Je krijgt de energetische uitleg rondom de anatomie van de lever, maag, pancreas. Met behulp van geleide visualisatie, uitleg van hun werking en het geven en ontvangen van een energetische behandeling krijg je meer complete inzicht, kennis en gevoel bij dit onderdeel.

Het voelen en ervaren van de chakra, deze organen en klier in combinatie met yin- en chakrayoga is essentieel hierbij.

Een integrale aanpak van anatomie, pathologie in combinatie met achterliggende energetische leer en chakrapsychologie.

De lever helpt bij het ontgiften en transformeren. De maag bij hetgeen je voor je kiezen krijgt en helpt te verteren (maag) en de klier die jou kan leren om meer te genieten van de zoete dingen op jou levenspad (alvleesklier). 

De Chakra Connective

De Chakra Connective is opgezet om een extra handreiking te bieden waar het gaat over “de werkelijke weg naar binnen’’. Mooi bijkomend voordeel hiervan is dat wat je in jezelf laat groeien, gelijk ook toepasbaar is in eventuele lessen of begeleidingen. 

Een Chakra Connective gaat vooral over ‘’met de billen bloot’’. Binnen veilige grenzen en met de juiste begeleiding en respect voor eigen grenzen, naakt durven zijn. Naakt voor wat betreft de eigen authentieke gevoelens en emoties. De weg naar het hart. Omdat het gaat over voelen en in verbinding zijn nemen we er de tijd voor. Twee aaneengesloten dagen maak je de connectie met wie jij werkelijk bent. En kun je jezelf ervaren en opgelegde plaatjes meer en meer loslaten. Deze dagen gaan over wat jou bezielt. Met gerichte aura-reading en uitdagende zelf-reflectie. 

Wat komt er voorbij? Dat wat voor jou op dat moment actueel is of al langere tijd jouw aandacht vraagt daar gaan we in de Connectives mee aan de slag. Onder andere in een energetische behandeling die je mag ontvangen en leert te geven door het ontwikkelen van je eigen intuïtie. 

De eerstvolgende Connective vindt plaats op 17 & 18 april