Het Florence gevoel in België: Frozen with Yin - Bivag

Aankomende maand hebben we weer een aantal mooie scholingen op het programma.

Een daarvan vindt dit keer over de grens plaats. Afgelopen weekend mocht ik vast voorproeven op deze prachtige nieuwe Bivag locatie. Met de zon in de rug, vertrok ik dan ook met mijn man Berry van Loenen naar het Maarkendal. Alleen al de reis door het heuvelachtige landschap was het begin van een korte vakantie. Magalie, die een voorliefde heeft voor culinaire hoogstandjes, voorzag ons van puur en verfijnde diners en ontbijtjes. Het deed me terugdenken aan Italië, toen we voor de yogaretreat van Bivag naar Italië gingen. En dat vlak over de Nederlandse grens. De sfeer, de ambiance, de afstand van de dagelijkse dingen maakte het tot een ware beleving die mij gevoed heeft en weer nieuwe inzichten heeft verschaft. En dan had ik nog niet eens een scholing 😉

Emrik neemt je tijdens de  tweedaagse Frozen Yin mee in bevroren informatie en de energie van het hart. Daarbij is 21 juni de officiële start van de zomer, en worden de meridianen van dit seizoen extra in het licht gezet. 

De rust, de stilte, het groen, de uitgestrekte ruimte, de mooie zaal en de hartelijke ontvangst van gastvrouw Magalie Bernard, maakt dit een bij uitstek geschikte plek om YIN in de puurste vorm te beleven.

Yinne groet,

Natasja 

  • Datum: 19 en 20 juni
  • Docent: Emrik suichies
  • Lokatie: YIN Belgie, Akkerbos 2, 9681 Nukerke (Maarkedal), België\
  • Kosten: € 465,-