Individueel aanmelden, samen genieten - Bivag

Het gebeurt nog wel eens dat we één aanmelding krijgen voor twee personen. Dat snappen wij. Want hoe fijn is het om samen met je partner of vriend, vriendin of collega een leuke scholing te gaan doen. Heel erg fijn! 

Maar administratief is zo’n 2-in-1-aanmelding iets minder handig. Vaak ontbreekt dan de naam van de 2e persoon. Zonder naam en emailadres krijgt die anders dus niet apart een uitnodiging, we kunnen geen certificaat maken of interessante informatie nasturen. Het is ook niet mogelijk om de factuur achteraf op te splitsen. We kunnen ook niet nakijken welke scholingen diegene al gevolgd heeft, etc etc. Dat is verwarrend voor jou én voor ons. 

Daarom hebben we de website iets aangepast. Voortaan kun je nog maar één keer een scholing in je winkelmandje stoppen. Als er nog een tweede persoon meekomt, dan dient daar een apart account voor aangemaakt te worden, op eigen naam en met eigen mailadres zodat er apart een aanmelding gedaan kan worden. 

In de toekomst zullen er steeds meer zaken in je eigen account terug te vinden zijn, zoals interessante literatuur of websitelinks, huiswerkopdrachten, certificaten etc. Passend bij de scholing die je gevolgd hebt. Dus zorg dat je een eigen, individueel account hebt waarop je je eigen aanmelding kunt terugvinden. 

Dan kun je vervolgens weer samen genieten tijdens de scholingen!