Muziek & Yin in Karpathos - Bivag

Droom je mee? 

Je ligt op een beschut strand omgeven door heuvels en rotsen, een stralend blauwe hemel zo ver als de horizon reikt. Je sluit je ogen. De golven van de zee rollen lijzig aan land, rustgevende gitaar en zang op de achtergrond. Je ademhaling vertraagt, een licht briesje langs je gezicht. Je ontspant meer en meer. Je lijf voelt loom en lijkt mee te deinen op de zachte klanken van muziek en natuur. De mediterrane zon verwarmt je huid en ziel. Je laat los en verder… niets. 

Dat is wat er in de week van 24 mei t/m 1 juni gaat gebeuren tijdens onze reis naar Griekenland. Een reis naar binnen. Emrik en Catharina doen een handreiking. Zodat jij jezelf verder kunt verdiepen, in jou! Dat, terwijl jij ook ruimschoots de tijd hebt om het prachtige kleine eiland te ontdekken en beleven. Zelfontwikkeling en ontspanning gaan hier hand in hand. Genieten van Karpathos ongerepte natuur of jouw innerlijke natuur, het is om het even. Een magnifieke omgeving en verrukkelijk eten zodat je optimaal tot jezelf kunt komen. 

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een hartverwarmende, extra belevenis in deze week: Yin & Muziek, verzorgd door Mika Vinckers en Martin Kuipers! Zij geven al jarenlang Yin& Muziek-ontmoetingen. Ook in Griekenland zullen zij de deelnemers ondersteunen om rust en ontspanning te vinden. Een prachtige manier om te voelen, los te laten en af te dalen in jezelf.

Onderstaande video is een klein voorproefje.

Kun je je al een beetje inbeelden hoe het zou zijn?