Nieuwe scholing : Uitleg van de 7 Chakra's - Bivag

BivAG start in november met scholingen gerelateerd aan de 7 Chakra’s! De scholing wordt in twee dagen gegeven. Op dag 1 komen de eerste drie Chakra’s uitgebreid aan bod en op dag 2 het 4e t/m 7e chakra.

Je krijgt inzicht in wat Chakra’s zijn, hoe ze zijn ontstaan en opgebouwd, hoe ze reageren op blokkades en behandeling. Catharina van Bemmel (chakrapsycholoog) geeft een boeiende uitleg over de diverse deficiënties en excessen van de Chakra’s en hoe deze verholpen kunnen worden met de miHealth. Tevens leer je wat dit voor de cliënt betekent. Daarnaast zullen we, met behulp van de GDV camera van Dr. Korotkov en de NES-provision, direct zichtbaar maken welk effect de miHealth heeft.

In de scholing is een mooie balans gecreëerd tussen theorie en praktijk, zodat de cursusstof direct toe te passen is in je eigen praktijk.

[gdlr_notification icon=”” type=”color-background” background=”#ff7900″ color=”#ffffff”]Tijdens de eerste scholingsdag bieden we je graag de mogelijkheid om ook zelf geheel kosteloos een scan met de GDV camera te ontvangen![/gdlr_notification]