Wij stellen graag aan je voor: Kees van Dijk - Bivag

Van 13 t/m 15 maart gaan Emrik Suichies en Kees van Dijk de scholing Kwantum Yin & het brein als hologram geven. 

Alle cursisten van Bivag kennen Emrik, hij behoeft geen verdere introductie. Maar Kees daarentegen… Die kennen jullie nog niet.

Kees is van huis uit natuurgeneeskundig psychotherapeut. Daarnaast is hij oprichter van Aim-begeleidt en oprichter/bestuurder van Cirya GGZ

Cirya GGZ is een reguliere Instelling in de geestelijke gezondheidszorg met een hoofdkantoor en Dordrecht, een nevenvestiging in Rotterdam en Schoonhoven.

Cirya stelt zich ten doel op innovatief te zijn op het gebied van Integrale Psychiatrie en tot de ontwikkeling en onderzoek te komen van complementaire behandelmethoden. Deze behandelmethoden dienen niet invasief, kortdurend en aantoonbaar welzijn bevorderend te zijn met een zo duurzaam mogelijk resultaat. Vanzelfsprekend is de opzet meer mensen in kortere tijd tegen lagere kosten te kunnen behandelen.

Kees heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld op het gebied van klassieke en klinische homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, bio elektronische functiediagnostiek en diverse meditatietechnieken. Ook is hij al jarenlang docent binnen zijn vakgebied.

Kees heeft dus al heel wat jaren als therapeut en docent achter de rug en een schat aan kennis en ervaring. Daarnaast is Kees hartelijk, betrokken en humorvol. Kortom, met Kees hebben we een prachtige docent in huis die als geen ander veel weet over de werking van het brein, de psyche, het energetische systeem en de mens in zijn geheel.

Emrik en Kees vormen een uniek duo. Tijdens de 3daagse  zullen zij hun kennis en inzichten met je delen. Ze zullen je inspireren,  meevoeren in de kwantum-flow,  laten lachen en met een voldaan gevoel weer naar huis laten gaan. 

Kom je kennis maken met Kees?