Chakra Intensives

De Chakra Intensives worden gegeven om inzicht te verkrijgen in eigen processen en van daaruit de chakrapsychologie toe te kunnen passen in je dagelijks leven en in het geven van een (chakra)yogales. Alle blokken kunnen los gevolgd worden. Heb jij bijvoorbeeld vooral interesse in de Zonnevlecht, dan is blok 2 een aanrader. Uiteraard is het ook mogelijk om alle blokken chronologisch te volgen.

Wat komt er aan bod?

Bij ieder blok wordt als basis de chakra’s 1, 6 en 7 gebruikt en daarnaast komen afwisselend de chakra’s 2, 3, 4 en 5 aan bod. Zie hieronder voor een helder overzicht.
Een blok is opgebouwd uit geleide visualisaties, confronterende oefeningen, yogahoudingen, biodynamiek en het leren geven van een energetische behandeling op chakra’s, klieren, organen en persoonlijke processen.

Kernpunten zijn:

– gevoel en emotie

– visualisatie en meditatie

– yogahoudingen en bio-energetische oefeningen

– energetische behandeling

– anatomie en pathologie

– energetische leer en chakrapsychologie

Vooropleiding

De Chakra Intensives zijn geschikt voor iedereen, met en zonder afgeronde yogaopleiding. Deze scholing is ook zeer geschikt voor coaches, therapeuten of voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Extra informatie

Deze 4 intensives maken onderdeel uit van de nieuwe opleiding Chakra Coach welke bij Bivag opgezet gaat worden. Hierover volgt later meer informatie. Wat we al wel vast kunnen verklappen, is dat  module 3 in Venwoude, het online chakraprogramma en de Intensives onderdeel zullen zijn van de opleiding. Bovendien zal nog een extra intensive worden toegevoegd, en behoren het inleveren van een verslag en het afleggen van een examen tot de verplichte onderdelen.