Bivag breidt uit, met trainers en locaties! - Bivag

Zoals we in een vorig bericht hadden gemeld, zijn we druk bezig om ons scholingsaanbod uit te breiden. Zowel qua locatie, trainers als het soort scholingen. In dit nieuwsbericht vertellen we je graag meer over onze uitbreiding van locaties.

We geven de yinyoga-docentopleiding op 3 prachtig plekken in Nederland: Sneek, Montfoort en Horst. In januari 2017 gaan we voor het eerst over de grens. Van 26 t/m 28 januari gaan we in Antwerpen-België module 1 van de Yin Yoga docentenopleiding geven! Daar zijn we enorm fier op.

Er is meer. Emrik Suichies en Catharina van Bemmel verzorgen al jarenlang trainingen aan yogadocenten. Onder hun bezielende leiding zijn we deze week begonnen met het opleiden van extra trainers voor de Yin Yoga Academy. Na een intensieve scholing van een jaar zullen deze trainers vanaf het najaar 2017 de yinyogadocentenopleiding gaan geven, vanuit hun eigen yogaschool. Dat betekent dat er nog meer locaties bijkomen waar je je Yin Yoga docentenopleiding kunt volgen: Zwolle, Alphen a/d Rijn, Schagen. We houden jullie op de hoogte!