Yogaretreat Italië - Bivag

Weet u nog, de Sneak peek van een paar weken geleden?

sneak peek italieNu is het dan zo ver, tijd om te onthullen wat we gaan doen.

 

Tromgeroffel….

 

De titel verklapte het natuurlijk al. In mei 2017 organiseren we voor het eerst een Yogaretreat in het prachtige Castel Giorgio, Italië. Daar hebben we een ontzettend mooie locatie gevonden, La Locanda della Quercia Callante. Het verblijf in combinatie met de omgeving heeft alles in zich om je een unieke, onvergetelijke vakantie te bezorgen. Quercia Callante is een oude boerderij, verbouwd en gemoderniseerd, maar met behoud van authentieke, sfeervolle elementen. Er is binnen een yogazaal aanwezig, maar er is ook een yogadek buiten. Het prachtig aangelegde zwembad wordt zoutgefilterd. Iedere maaltijd wordt vers bereid, met biologische ingrediënten uit eigen moestuin. Gelegen in het groene hart van Umbrië, wordt je omringd door heuvels met wijnranken en middeleeuwse dorpen.

We hebben zorgvuldig een programma samengesteld van meditaties en yogalessen. Of je nu een ervaren yoga-beoefenaar bent of nog nooit aan yoga hebt gedaan. Of je sportief en lenig bent of juist niet. De lessen zijn voor ieder niveau geschikt. Ook niet onbelangrijk om te weten: deelname is geheel vrijblijvend. Ga je liever erop uit om de omgeving te verkennen of rustig een boekje lezen dobberend in het zwembad, dan kan dat ook. Je kunt je tijd zelf indelen.

verblijf-2

De lessen worden verzorgd door Emrik Suichies en Sandy Karsten. Beiden hebben al jarenlang ervaring als yogadocent en geven op een prettige, toegankelijke manier les. Geen zweverig gebeuren. Maar nuchter en met humor. Zodat er een aangename en ontspannen sfeer ontstaat.

Om de prijs hoef je het ook niet te laten. We hebben de kosten zo laag mogelijk gehouden. Overnachting, eten en drinken, de lessen, het is allemaal inbegrepen bij de prijs. Het enige wat je zelf hoeft te regelen, is de reis er naartoe. Met de huidige vliegticketprijzen is dat prima te doen.

We hopen dat je er bij bent. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in. Lijkt het je ook wat? Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt. Op onze website vind je alle informatie.