2019083: Yindidactiek, hoe bouw je een les op

96.00

Beschrijving

Deze scholing is voor nieuwe en ervaren Yin Yoga docenten, al dan niet Bivag geschoold. Een ongedwongen dag waarop we ervaringen met elkaar delen, je alles aan Wanda mag vragen omtrent het geven van Yin les. Van te voren is er de mogelijkheid om je vragen in te sturen zodat deze in de loop van de dag beantwoord zullen worden. Deze Q&A dag zodat je (meer)vertrouwen krijgt, daarnaast kan deze module je een frisse impuls geven en vernieuwing betekenen binnen je eigen lesgeven.

  • Thema’s en vragen die zoal voorbij kunnen komen op deze dag zijn:

   • Hoe zou je een themales vorm kunnen geven door verbindingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan: Lente, Hout, geboorte, Lever, galblaas enz.

          • Waar begint het, bij jezelf. Hoe stem je af? Wat kun je tegenkomen? Wanneer gebruik je wel en wanneer niet een kussen? Wat is het verschil tussen een handeling en assist bijv in Catstail? Hoe beïnvloedt jouw aanwezig en present zijn de les? Wanneer gebruik je props…..

           • Vertrouwen, afstemmen, verbinding maken in de breedste zin van het woord, dat is waar het in deze bijscholing om draait.

Kom ervaringen uit wisselen met andere docenten en stel je vragen!

Kortom, een goed gevulde, inspirerende dag zodat je jouw eigen yinlessen verder vorm kunt geven, op een manier die bij jou past.

 Terug naar het cursusoverzicht

Cursusinformatie

Startdatum:
17-11-2019

Einddatum:
17-11-2019

Locatie:
Bivag
Kleinzand 151
8601BG, Sneek
Nederland
+31 (0)515 - 558 888

Docent(en):
Wanda Menke-Gerritsen

Zelf verzorgen:
yogamat, lunch

Voor u verzorgd:
koffe, thee, lekkers

Uw cursusselectie