2019085: Winterschool Diabetes

195.00

Beschrijving

Diabetes II staat in de aandacht van veel zorgverleners in het reguliere en complementaire zorgveld. Het diabetesfonds geeft aan dat er rond de 1.2 miljoen mensen zijn met diabetes II.

Maar het staat voor zoveel meer dan de fysieke vorm, waarbij het bloedsuiker uit evenwicht is. Het energetische vraagstuk is net zo interessant.

Diabetes is gekoppeld aan het 3e Chakra, de Manipura, of-te-wel Zonnevlecht. De basisrechten van het derde chakra zijn het recht om te handelen en een afzonderlijk persoon te zijn.  Aangezwengeld door het vuur van de Zonnevlecht in combinatie met bewustwording, maakt dat je wel of niet keuzes maakt die bij je passen, bij jouw ware zijn.

Welke deficiënties en excessen horen bij Diabetes. Welke meridianen. Welke yin-houdingen.

Emrik zal deze dag de verbinding leggen tussen al deze elementen. Zodat je aan het einde van de dag een waardevolle ervaring rijker bent.

Tijd: 12.00-21.00 uur

Actieprijs: wanneer je alle 5 winterscholingen boekt (en uiteraard gevolgd hebt) dan krijg je een Kerstmis-korting van €145. Of-te-wel bijna een dag gratis! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@bivag.nl en wij storten het geld terug!

 Terug naar het cursusoverzicht

Cursusinformatie

Startdatum:
20-12-2019

Einddatum:
20-12-2019

Locatie:
Bivag Kleinzand 151 8601 BG Sneek 0515558888

Docent(en):
Emrik Suichies

Zelf verzorgen:
yogamat

Voor u verzorgd:
koffie, thee, lekkers, diner

Uw cursusselectie