2020020: Medicine – module 4

395.00

Beschrijving

Deze YIN Medicine scholing is verbonden aan de zin van de schouder(s) en de verbinding met de thoracale en cervicale wervelkolom. Osteopathie en Assisted YIN zullen veelvoudig voorbij komen in deze module.

Onze nek en het bovenste deel van de thoracale wervelkolom zijn het gebied van het keelchakra en het hartchakra. De schouders en armen zijn bedoeld om te handelen in de doelen die je gesteld hebt. Welke doelen stel jij je in deze periode van het leven? Wat te doen wanneer de wereld regelmatig in een “lockdown” geraakt?

Omdat we net uit de “intelligente” lockdown zijn gekomen is er in deze module extra aandacht voor onszelf en hoe te blijven verbinden. Verbinden met de woorden die je niet kon spreken of die niet gehoord werden door de overheid of je directe omgeving. Hoe is het om nog steeds niet je passie mogen uitdragen in jouw YIN yoga studio, terwijl er alle ruimte in jezelf en de studio is om “veilig” te beleven en te verstillen.

Weet dat het allemaal gaat over jezelf en dat je wanneer je de module 4 al eens beleefd hebt dit een mogelijkheid is om je weer opnieuw te verbinden met alle wat “YIN Medicine” in zich draagt.

Aanraken op een manier die de mogelijkheid geeft om de ander te raken. Virussen belicht vanuit een ander kader, waardoor je nog meer vertrouwen zult krijgen voor de komende tijd.

Kortom gun jezelf deze vierde module van de YIN Medicine wanneer je hier aan toe bent of wanneer je hem al eens beleeft hebt. Weet ook dat er weer veel YIN zal zijn om zelf te beleven

Tot snel

Emrik Suichies

Dag Tijd Bijzonderheden
1 12.00-21.00 uur Inclusief diner
2 10.00-17.00 uur Zelf lunch verzorgen
 Terug naar het cursusoverzicht

Cursusinformatie

Startdatum:
11-06-2020

Einddatum:
12-06-2020

Locatie:
Bivag
Kleinzand 151
8601BG, Sneek
Nederland
+31 (0)515 - 558 888

Docent(en):
Emrik Suichies

Zelf verzorgen:
yogamat, lunch op dag 2

Voor u verzorgd:
syllabus, koffie en thee, diner op dag 1

Uw cursusselectie