2020032: Summerschool Epigenetica

195.00

Beschrijving

Epigenetics of Genetica is een woord waar de meesten al zullen afhaken, omdat dit gaat over “moeilijk” en ingewikkeld. Virtual reality is waar een aantal van jullie een associatie zullen krijgen met “spelletjes” op de computer…..en brillen  ? “AI” is waar een aantal van ons naast ai ook artificial intelligentience in zullen ontdekken.
Deze mooie dag in Sneek zal gaan over “epigenetics en AI”. De verbinding die jij en anderen maken met jou(w) DNA op een helend en kwetsbaar vlak. YIN als pad om jezelf weer neer te zetten in het authentieke DNA waardoor je op een andere frequentie kunt waarnemen.
Los van dat wat de buitenwereld momenteel loslaat aan informatie, plaatjes, frequenties, fractals en het ontstaan van ziektebeeld ALS (al dat is).
De hersenstam komt deze dag ook in beeld als versterker van levensplaatjes met de schimmels als opruimdienst en helpers van formaat.
De beste yinhoudingen ga je beleven om in te zetten en zo je lichaamsantenne te richten op de informatie die gaat over het verwerven van neutraliteit en immuniteit!
Deze scholing stond vorig jaar 1x op de lijst van BIVAG en stond in het teken van Yin Yoga, epigenetica en jouw genoom als kaart om af te stemmen.
Nu wordt deze dag uitgebreid met oa: Artificiël (Y)Intelligence en welke verbinding er ligt met het verleden van je ouders of grootouders.
Er wordt uitleg gegeven over de functie van jouw genoom en wat er allemaal uit een DNA profiel gehaald kan worden door de Yin Yoga-docent. Diverse onderdelen van een DNA profiel worden uitgelicht en besproken in hoe dit gelezen kan worden. De relatie van de functie van 98% van ons genoom met Yin Yoga en Yin Medicine wordt na deze dag duidelijker.
Een dag gevuld met YIN en daarnaast veel vernieuwende informatie over deze boeiende materie.

Tijd: 12.00-21.00 uur

Actieprijs: wanneer je 5 summerschool-scholingen boekt (en uiteraard gevolgd hebt) dan krijg je een korting van €145. Of-te-wel bijna een dag gratis! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@bivag.nl en wij storten het geld terug!

 Terug naar het cursusoverzicht

Cursusinformatie

Startdatum:
25-07-2020

Einddatum:
25-07-2020

Locatie:
Bivag Kleinzand 151 8601 BG Sneek 0515558888

Docent(en):
Emrik Suichies

Zelf verzorgen:
yogamat

Voor u verzorgd:
koffie, thee, lekkers, diner

Uw cursusselectie