YIN 3.3

YIN Association | YIN Opleidingsinstituut | YIN Gilde

YIN 3.3

YIN Association | YIN Gilde

Deze driedaagse is voor iedereen, die YIN een warm hart toedraagt. Maar ook iedereen die een opleiding heeft genoten vanuit een stroming die we kennen als de YIN yoga docenten opleiding, aangevuld met een YIN en integrale geneeskunst module. Vanuit deze visie en opleidingen kennen we alles rondom bindweefsel en de verbinding als 1+1=3. 

Water speelt een centrale rol bij het vervoeren én herkennen van informatie naar en in de cellen van ons menselijk lichaam. 
 
Daar waar bij de YIN 3.3 herhaling van houdingen en de ingenomen tijd een belangrijke rol speelt om te herkennen en om in de diverse lagen van ons bioveld te geraken, speelt ook bij de YIN 3.3 het herinneren van de illusie een centrale rol. We maken in deze module de volgende stap in bewustzijn richting de werkelijke illusie, ook wel Maya genoemd. Deze drie dagen zijn voor iedere deelnemer een beleving om jezelf te verbinden met de illusie waar we ons 24 uur per dag bewust (4%) en onbewust (96%) in begeven. YIN is nu het pad en een manier om je levenspad te bewandelen zonder dat je hoeft te bewegen. Meditatief en illusionistisch, magisch mooi en vol met herhalingen om steeds beter te herkennen waarom je op deze aarde aanwezig bent. 

YIN 3.3 (Lever & Galblaas)

YIN 3.3 (Schildklier)

Opleidingsinformatie

Niveau cursus:
HBO+

Studiebelasting:
24 uur, 3 lesdagen.

8 uur online

praktijkoefening 150 uur. Totale studielast ca 280 uur

ECTS: 10

Certificaat:
Ja

Kosten:
€693,-