Boeddhisme & Gezondheid - Bivag

Op woensdag 25 maart komt Boeddhistisch leraar Sri Annatta Meditation, health and insight, naar ons New Health Centre in Sneek.

Als je ook een voorstander van en/of pionier bent in de integrale cq complementaire welzijn en gezondheidszorg,

Als jij weet (of wilt weten) hoe je kunt bijdragen aan balans tussen lichaam en geest van jezelf en/of je cliënten.

Dan wil je deze avond niet missen!

Een inspirerende en interessante avond over integrale gezondheidszorg, waar een brug wordt geslagen tussen wetenschap, bewustzijn, complementaire gezondheidszorg én opleiding van yin-yoga docenten.

Op deze avond met Sri Annatta praten we over diverse facetten van gezondheid en lichamelijke zorg. Hoe het boeddhisme daar al van oudsher mee omgaat. Hoe het zich nu nog steeds verdiept in kruiden, beweging en meditatie.
Ook hebben we het over de energielichamen en hoe je van binnen naar buiten een positief resultaat kunt hebben op het welzijn.

Boeddhistisch leraar Sri Annatta (woonachtig en werkzaam in Thailand) heeft zijn studies gevolgd in Nederland, Tibet, Nepal, India, Indonesië, Birma, Laos en Thailand. De cumulatie van dit alles is een combinatie van Yoga (ook Hatha en Kundalini), Kunye, Genezing, Vippassana Bhavana, Mantra zingen, Vipassana Khammathaan, Dhammakaya, Mindfulness, Zelfonderzoek, klankschalen, voeding en levenswijze alsmede gerichte oefeningen voor geestelijke en fysieke problemen. Ook ziektes, burn out, ADHD, Kanker, Aids, HIV, eetstoornissen, Parkinson, dementie, ALS, depressies teveel om op te noemen. Hierbij komen ook allerlei invloeden van onze moderne samenleving aan de orde alsmede hoe hiermee om te gaan.
Sri Annatta leidt ook meditatieleraren op

Waar en wanneer

Datum: 25 maart 2020
Tijd: inloop vanaf 19.00u, aanvang 19.30 u.
Locatie: New Health Centre, Kleinzand 151, Sneek

Jouw bijdrage

Deze verdiepingsavonden worden door Sri Annatta aangeboden op basis van donatie.
Om zijn werk en zijn kosten van reis, verblijf en zaalhuur te dekken wil de organisatie voor deelname, een donatie/bijdrage vanaf € 25 p.p.voorstellen.
Extra donaties zijn voor de verdere ontwikkeling van zijn meditatie-retreat centrum (Maîtri Mêtta Project) in Thailand

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond graag bij organisator Gonda Postma | d’Raadgever via E: draadgevers.net@gmail.com.
Graag aanmelden met

  • je naam
  • aantal deelnemers 
  • lezing boeddhisme & gezondheid 25 mrt

Meer info over het werk van Sri Annatta kun je vinden op: www.buddhapilgrimage.com