RED-Lezing: Het Onderbewustzijn - Bivag

Regelmatig houden we in Sneek interessante lezingen over het onderbewustzijn, de REDhealth, yin yoga. Maar volgende week maken we er een Randstedelijk weekje van.

Van 30 januari t/m 1 februari gaan we naar Centrum Djoj in Rotterdam voor de YYDO-module 1.

Daarnaast geven we op vrijdag 31 januari de RED-lezing Het Onderbewustzijn in Nieuwerkerk a.d. IJssel

Een uitgelezen kans voor onze cursisten die normaliter naar het Noorden afreizen om nu eens dichterbij huis te kunnen zijn.
Emrik en Wanda zullen de module 1 van de YYDO verzorgen.

Tijdens de RED-lezing Emrik zal op zijn eigen vertrouwde, hartverwarmende en humorvolle manier je meenemen in de wereld van de Schumannfrequentie, het onderbewustzijn en hoe jij jezelf kunt nudgen.

Deelname is gratis, je hoeft je alleen aan te melden via onderstaande link 

Het Onderbewustzijn

Met het onbewuste en het onderbewuste worden geestelijke processen (gedachten en gevoelens) bedoeld die niet, of niet onmiddellijk, toegankelijk zijn en die niettemin iemands gedrag kunnen beïnvloeden

Er zijn al veel studies gedaan naar het on(der)bewuste, hoe je die kunt beïnvloeden. Nudgen, framen, subliminale boodschappen: bedrijven en kranten verpakken een product of een boodschap zodanig dat we onbewust een bepaalde kant op worden gestuurd. We worden op vele manieren verleid en geleid door marketingtrucjes, krantenkoppen, visuele verpakkingen. Ook geuren en muziek beïnvloeden ons gedrag. Als je je huis wilt verkopen, doet de geur van warm appelgebak het een stuk beter dan een onwelriekende prullenbak die al lang geleegd had moeten worden. Muziek in de operatiekamer bevordert het welzijnsgevoel, vermindert de pijnbeleving. Denk ook aan de rustige muziek bij metrostations of Schiphol. Dat ontspant een stuk beter dan heavy metal. Althans, voor de meesten 

 

Maar hoe zit het met jezelf? Hoe kun jij je eigen onderbewuste beïnvloeden?

Emrik legt het uit in de lezing. Maar je kunt ook nog een stukje verder lezen.

Praktische informatie 

Datum: Vrijdag 31 januari

Tijd: De lezing duurt van 18.30 tot 21.00uur

Spreker : Emrik Suichies

Kosten : Gratis

Lokatie

Feel Good Studio Energy Moves
Kerklaan 48 te Nieuwerkerk aan den IJssel

0515-558888
www.newhealthcentre.com

 

Het wordt in ieder geval een interessante avond. We zien je graag op de 31e!