Teachings from the heart, Karpathos-Griekenland

Sinds een aantal jaren organiseert Bivag scholingen in het buitenland. In 2020 gaan we voor het eerst naar Griekenland, Karpathos. We hebben een prachtige locatie gevonden aan zee, waar het water net zo blauw is als de lucht, de huisjes stralend wit zijn en de privéstrandjes je uitnodigen om te mediteren, yoga te doen of gewoon heerlijk te liggen luisteren naar de golven terwijl je lekker bruin wordt.

Datum: 24 mei t/m 1 juni

De reis duurt deze keer 9 dagen en is vooral ook een reis naar binnen. Wij, Emrik en Catharina, doen een handreiking. Zodat jij jezelf verder kunt verdiepen, in jou! Dat, terwijl jij ook ruimschoots de tijd hebt om het prachtige kleine eiland te ontdekken en beleven. Zelfontwikkeling en ontspanning gaan hier hand in hand. Genieten van Karpathos ongerepte natuur of jouw innerlijke natuur, het is om het even.
Jij mag je overgeven aan dat wat zich van binnenuit laat zien, maar ook aan het heerlijke Griekse eten.

Het eiland is klein maar haar zee is groots en heerlijk om te snorkelen. Het hotel heeft studio’s met zeezicht. s’Ochtends uit bed mediteren we op het strand. Daar mag je je weg laten voeren op de mantra van de zee. Het eeuwigdurende aan en afrollen der golven.
Daar wacht het water ook in de avonduren voor een rituele reiniging. En het vuur zal zuiveren wat jij deze keer los en luchtig achter je zal laten. Inzicht, rituelen, yin, jij, genieten, proeven het is er allemaal.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een hartverwarmende, extra belevenis in deze week: Yin & Muziek, verzorgd door Mika Vinckers en Martin Kuipers! Zij geven al jarenlang Yin& Muziek-ontmoetingen. Ook in Griekenland zullen zij de deelnemers ondersteunen om rust en ontspanning te vinden. Een prachtige manier om te voelen, los te laten en af te dalen in jezelf.

Onderstaande video is een klein voorproefje.

Kosten

De totale kosten bedragen € 1198. Na de aanmelding ontvang je een factuur van €250 die dient als aanbetaling. Vervolgens ontvang je uiterlijk eind 2019 een restfactuur van €948. Beide facturen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te worden

Wat is er inbegrepen bij deze reis?

Tijdens deze 9-daagse reis is overnachting en ontbijt inbegrepen. Kom je samen met iemand? Laat het ons dan weten. Dan houden we er rekening mee met de kamerindeling. 

De overnachtingen zijn inclusief ontbijt op alle dagen. Daarnaast organsieren wij op de eerste en laatste dag een gezamenlijk diner. Karpathos heeft heerlijke restaurantjes waar je verrukkelijk kunt eten. 

Emrik en Catharina zullen je begeleiden tijdens deze bijzondere week waardoor je optimaal zult genieten van de plek, de mensen, de natuur. 

Je kunt op zondag 24 mei inchecken vanaf 16uur. Je regelt zelf je vliegticket, yogamat, lunch en diner, transfer van en naar het vliegveld. Uitgezonderd de eerste en laatste dag, dan is er wel een gezamenlijk diner. Op maandag 1 juni is het helaas al weer tijd om richting het vliegveld te gaan. 

Zoals met alle buitenlandse scholingen, brengen wij je in contact met je medecursisten. Natuurlijk alleen als je daar prijs op stelt. Zodat je samen  een auto kunt huren. De ervaring leert dat de meeste deelnemers het erg prettig, praktisch en gezellig vinden om dat met elkaar te doen. Maar nogmaals, dat staat je helemaal vrij. 

Het vliegticket

Bij reisorganisatie TUI in Sneek hebben wij een mooi deal weten te regelen. We hebben 24 stoelen voor jullie gereserveerd bij TUI. Indien je bij TUI in Sneek je vliegticket bestelt, krijg je €50 korting en vlieg je bovendien rechtstreeks naar Karpathos. Een vliegticket via TUI-Sneek kost €449 (inclusief taxen en toeslagen, exclusief ruimbagage). Je zit dus bij elkaar in het vliegtuig en komt gelijk aan en vertrekt ook tegelijkertijd. Let op: deze aanbieding is geldig tot 15 januari 2020.

Uiteraard staat het je vrij om op eigen gelegenheid een vliegticket te boeken. Hou er dan wel rekening mee dat alleen TUI rechtstreekse vluchten organiseert. Alle overige maatschappijen vliegen via een andere route waardoor er een overstap is. Daardoor is de reistijd via TUI minstens 2 uur korter.

Ga niet eerder een vliegticket boeken totdat wij aan jou hebben gecommuniceerd dat dit kan. 

Belangrijk

Omdat het een reis in en naar jezelf is, willen we graag zeker weten dat de deelnemers die zich hiervoor aanmelden en eventueel ook bij elkaar op de kamer komen, een toegevoegde waarde aan elkaar geven. Samen met Emrik en Catharina zullen we kijken naar de beste match. 

Dus meld je aan 

pak je koffer en yogamat 

en gun jezelf een bijzondere ervaring.