2 mei: Yinspiratie Het Bekken - Bivag

A.s. zondag is er weer een Yinspiratie-dag. Dit keer over het bekken.

Iedere yinspiratie is een feestje en dat is met deze niet anders. Enerzijds is het bekken een heel herkenbaar onderwerp, want het komt uitvoerig aan bod tijdens onze scholingen. Maar ook een veelomvattend en soms lastig onderdeel. Want hoe zat het nou ook alweer met dat bolling van de onderrug. Wat voor invloed heeft de heupkom, het heupbeen, het sacrum. Zie je wanneer iemand een bolster kan gebruiken en wanneer niet. Anatomisch gezien is het erg indrukwekkend hoe het bekken de verbinding legt met je onderlijf en je bovenlijf, of juist waar het blokkeert.

Ook vanuit energetisch oogpunt is het boeiend. In het bekken zetelen het eerste en het tweede chakra. Hoe gegrond ben je, heb je excessen en deficiënties op het gebied van werk geld, seksualiteit, vertrouwen, veiligheid, bestaansrecht. Hoe verbind je je met die chakra’s. 

Het leuke van een Yinspiratiedag is dat je je kennis en innerlijk weten weer opfrist, je contact legt met mede-yogi’s, je veel aan yin doet, je je verbindt met jezelf. Kortom, een heerlijke dag bomvol inspiratie voor jezelf, waar jouw cursisten ook van gaan profiteren.

Misschien tot zondag?

  • Datum: zondag 2 mei
  • Tijd: 10.00-17.00 uur
  • Docent: Wanda Menke
  • Locatie: Bivag, Kleinzand 151, Sneek
  • Kosten: €126