16-19 dec: Chakrapsychologie YYDO-3 - Bivag
Fotocredit: Wanda Menke

Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw zijn.

Normaliter geven we 1x per jaar module 3 van onze basisopleiding, de chakrapsychologie. Net als andere jaren, was deze volgeboekt en hebben we een aantal mensen moeten teleurstellen omdat die niet mee konden doen. Daarom geven we module 3 gewoon nog een keer, maar dan een beetje anders.
We geven de scholing van 16 t/m 19 december in ons eigen pand in het mooie Sneek. Inclusief ontbijt, lunch en diner, verzorgd door onze eigen cateringdames. De inhoud van de scholing is ook hetzelfde als in Venwoude. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw zijn. Het enige wat verschilt is dat er nu geen overnachting bij zit. Die kun je uiteraard wel zelf bijboeken als je dat fijn vindt. De prijs is dus ook lager, zonder de overnachting.
 

Unieke scholing

Deze 3e module van onze basisopleiding is een unieke scholing die verder gaat dan het aannemen van een yinhouding en doorvoelen wat de houding doet. De scholing nodigt je uit om dieper te kijken, waar te nemen en te voelen. Niet alleen in het moment van nu, maar ook in verbinding met het verleden, met je voorouders en met de toekomst, je wensen. 

Wat kun je verwachten

In deze module wordt dieper ingegaan op de materie van module 1 en 2 van de Yin  docenten opleiding  dmv het invoegen van de chakrapsychologie en kennis vanuit de energetische leer.  Er wordt door de docenten gekeken naar hoe jij bent als persoon en als yogadocent. In deze module sta jij centraal maar kun je het geleerde ook zeker toepassen als extra programma voor het geven van de yin yoga les.  

Iedere keer een andere ervaring

Daarnaast wordt aan ieder module een thema gekoppeld die past bij de tijdsgeest en energiefrequentie van dat moment. De basisinhoud is hetzelfde. Je ontvangt voor aanvang van de scholing extra informatie over hoe je je kunt voorbereiden. Soms vragen we bijvoorbeeld wat voorwerpen mee te nemen of stellen we vragen waar je alvast over na kunt denken.

 
Softening, softening,
Softening all the hardness
Melting, melting, melting all that’s frozen
Letting go, letting go of the sorrow
Dissolving into love all the shadow
Sisters hold my hand,
You are stronger than you know
We are opening to love
We are learning how to grow
We hear the call
We are returning we remember
We are like the rose
We are stronger than we know
We are like the rose
We are stronger than we know
Ancient mother, moving through us
Roots growing deep in our ancestry
Medicine woman, daughter, mother and lover
Reclaiming the power of our sacred memory
We are woman, we are bringers of life
We are vessels of love, we are expressions of the divine
We are woman, we are bringers of life
We are vessels of love, we are expressions of the divine
Sisters holding hands, in this circle we are held, in this circle we are strong
Sisters holding hands, in this circle we remember, in this circle we belong
We are like the rose
We are stronger than we know
We are like the rose…
~ Ayla Schafer ~

Kerstsfeer

Omdat de scholing zo vlak voor Kerst gegeven wordt, zal dat een extra dimensie geven aan deze 4 dagen. Ons oude 17e eeuwse pand zal in kerstdecoratie gehuld zijn en nóg knusser en gezelliger zijn dan anders. Annie, Ina en Paulien zullen je iedere dag verwennen met heerlijke maaltijden, snacks en aandacht. Maar ook de beleving van de scholing zelf zal anders zijn dan in september. Want juist de feestdagen nodigen je uit tot reflectie, naar binnen keren. Waar de één zich verheugt op een heerlijk samenzijn met de familie, zal het voor de ander wellicht verdriet, eenzaamheid of stress oproepen. 

  • Scholing: Chakrapsychologie YYDO-3
  • Docent: Emrik Suichies en Catharina van Bemmel
  • Datum: 16 t/m 19 december
  • Kosten: €1025, inclusief ontbijt, lunch en diner op alle dagen. Exclusief overnachting