29 april : Medicine 1 - Bivag

Tijdens de YYDO 1 en 2 leer je dat de ene persoon een bepaalde houding met gemak kan uitvoeren, en een ander komt minder ver in de houding. Je leert ook dat het niet persé te maken heeft met lenigheid of flexibiliteit, maar dat de vorm van je gewrichten ook van invloed is. Daarnaast bepalen je pezen en gewrichtsbanden ook je houding. Denk maar aan iemand met hypermobiliteit. Diegene kan van nature makkelijker strekken dan een ander. 

Maar wat als er nu wél een beperking is die je kunt verhelpen, zodat je cursist makkelijker in de houding komt. En hij of zij de Yin, en dus zijn eigen, authentieke zijn,  nog beter gaat voelen. Onze Medicine-serie is een belangrijk onderdeel van de Yin Therapie. Bij Medicine leer je verschillende technieken die je op eenvoudige manier bij je cursist kunt toepassen. Emrik Suichies en Wanda Menke laten jou, ieder van uit hun eigen expertise, de verschillende methodes zien: Functionele osteopathie, craniosacraal therapie, Shiatsu. Altijd in combinatie met Yin-houdingen en het energetische perspectief.

Lijkt het je inspirerend, uitdagend en interessant om naast de yin-groepslessen die je geeft, ook in een 1-op-1-basis met je cursist om te gaan? Dan is dit jouw scholing.  

  • Datum: 29 april t/m 1 mei
  • Docent: Emrik Suichies
  • Locatie: Bivag, Kleinzand 151, Sneek
  • Kosten: € 695