Belangrijke informatie - Bivag

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt, zijn we weer begonnen met lesgeven. We hebben meerdere malen contact gehad met de overheid en groen licht gekregen. Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee. Een dosis yin, in verbinding met elkaar, is geen overbodige luxe in deze rare tijden.

Wij dien als opleider wel aan een paar voorwaarden te voldoen. We leggen je graag uit wat dat voor jou betekent. 

  • Onze voordeur is sinds kort voorzien van een beveiliging. Dit is helaas verplicht i.v.m. de corona-maatregelen zodat niet iedereen onaangekondigd naar binnen komt. Rechts van de deur zit een scherm waarop je een pincode kunt intoetsen. Deze code en de uitleg ontvang je bij de uitnodiging van de scholing. Lees dus goed de uitnodiging door.

  • Sommige scholingsdagen duren tot 21.00uur. In verband met de avondklok heb je twee formulieren nodig zodat je die kunt tonen, mocht er naar gevraagd worden. Het ene formulier ontvang je de uitnodiging. Deze dien je zelf uit te printen en mee te nemen. Dus wederom, hou de uitnodiging goed in de gaten. Het andere formulier krijg je van ons uitgereikt. 

Het is allemaal een beetje omslachtig. Maar we nemen het graag voor lief zodat we weer kunnen lesgeven en jullie kunnen ontvangen!