Hardlopers, neurotransmitters en meer - Bivag

De komende 2 maanden staat er weer veel leuks op de bivag-kalender. Voor een aantal scholingen is nog voldoende plek zoals Medicine 5 en Yintervisie. We hebben ook een paar hardlopers, zoals Immuniteit, Element Herfst, YYDO-1 en YYDO-3. 

Sommige deelnemers volgen zowel Immuniteit als Supreme. Dat is slim én leuk, want het sluit perfect op elkaar aan. Tijdens de Immuniteit vertelt Emrik, zoals de naam al  aangeeft ;-), over het immuunsysteem en de dikke en de dunne darm. Hoe je met een specifiek 4daags-eetplan je darmen kunt vertroetelen. Met uiteraard de bijpassende yinhoudingen en lekkers van Annie & Ina.  

De Supreme heeft een orthomoleculaire insteek en gaat de diepte in over voeding, neurotransmitters, dna. Je lijf is de hele dag druk bezig met communicatie: signalen opvangen en verwerken van dingen die je doet, eet, denkt voelt. Een geniaal systeem van berichten en receptoren, opslag en doorsluisen. Zelfs als je uit balans bent, kan je lichaam een hoop disfuncties zelf opvangen en verbeteren.

Yin is een mooi instrument om je lijf te ondersteunen en balans in jezelf te creëren. Maar soms is yin en passende voeding niet voldoende. Dan kun je mediteren en voelen en schouwen tot je een ons weegt, toch blijft het wringen, schuren en kraken. Het kan best zijn dat je voorraadje neurotransmitters dan te laag is. Tijdens de supreme komt het allemaal aan bod.. 

Kortom, het wordt weer een feestje!