Wat leeft er in jouw hart? - Bivag

Tijdens de Summerschool komt ook het Hart aan bod. In een tweedaagse, want er is veel over te vertellen en veel te ervaren.

Het hart, de liefde, het is een onderwerp dat veelvuldig besproken, beschreven, bezongen, beschilderd wordt. Van bouquet-reeksboekjes tot minder geslaagde gedichten, van liefdadigheid tot indrukwekkende kunstwerken. Onbaatzuchtig of voorwaardelijk, beschadigd of puur, voorzichtig of uitbundig. Het kent vele vormen in gedrag, uiting en gevoel.

Het hartchakra is voortdurend op zoek naar evenwicht. Het hartchakra in normale gezonde toestand voelt neutraal. Als ons hart zich met liefde opent kan dat een heel overweldigend gevoel geven. Ons hart voelt zacht en gedragen onder een voortdurende stroom van liefde.

Het hart als motor van je lijf dat bloed door je lijf pompt? Of toch niet? 

We kunnen veel informatie vinden over het hart. Zowel energetisch, emotioneel als fysiek. Maar Emrik zou Emrik niet zijn als hij je niet andere informatie, een ander perspectief zou geven.

Daarnaast zul je zelf ook verbinding leggen met je hart. Misschien confronterend, of troostend, of verzachtend, of genietend. Deze dagen draaien ook om jouw hart. Wat leeft er in jouw hart? 

Zoals gewoonlijk, zullen Annie en Ina vanuit hun hart alle lekkers voor deze dagen maken. 

Kortom, het wordt weer een bijzondere ervaring!

Wanneer: 17 & 18 juli
Docent: Emrik Suichies
Kosten: €395, inclusief diner op dag 1 

Vincent Van Gogh