Jouw voorouders als leermeester - Bivag
Module 3 zit er weer aan te komen….wat is het, de 12e, 13e keer?
We zijn de tel een beetje kwijtgeraakt inmiddels. Hoe dan ook, terugkijkend op al deze keren in het prachtige Venwoude, bracht het telkens weer een heel bijzondere reis. Zowel voor ons, als voor de deelnemers.  Door de jaren heen werd module 3 bijgeschaafd. Er gingen items af en er kwamen items bij. Tenminste wat betreft de basis, want altijd werd de weg van spontaniteit gevolgd naast dat wat de energie van de groep vraagt. En zo zal het ook nu weer gaan maar toch…
 
Deze aanstaande module 3 vindt plaats in een heel bijzondere tijd. Een tijd van chaos, ondoorzichtigheid, transformatie en vernieuwing.
Dit vraagt van ons flexibiliteit, niet alleen in het naleven van de zgn coronaregels maar vooral ook van ons als mens. En van wie kunnen we beter leren om te gaan met verandering, dan van hen die ons voorgingen. Onze voorouders zullen dan ook naast de gebruikelijke chakrapsychologie centraal staan in deze module 3. Samen met de grond waarop zij leefden en werkten, de draagster moeder, moeder Aarde. Met andere woorden, deze keer gaan we nog een laag dieper, verder in muladhara chakra. Ditmaal betreden we niet alleen het dragende rijk van onze ziel voor wb het chakrasysteem maar ook wat we voorouderlijk in ons mee dragen. Dat we daarbij, de prachtige natuur waarop het landgoed gelegen is, gaan betrekken spreekt voor zich.
Alvast wat extra informatie;
 
Voor jouw bestaan waren nodig;
– 2 ouders
– 4 grootouders
– 8 overgrootouders
– 16 2e paar overgrootouders
– 32 3e paar overgrootouders
– 64 4e paar overgrootouders
– 128 5e paar overgrootouders
– 256 6e paar overgrootouders
– 512 7e paar overgrootouders
– 1024 8e paar overgrootouders
– 2048 9e paar overgrootouders
Om jouw ziel dit fysieke bestaan te kunnen geven waren er de afgelopen 400 jaar 4094 voorouders nodig.
Sta er voor een moment eens bij stil.
Hoeveel frustraties en worsteling? Hoeveel oorlogen? Hoeveel verdriet? Hoeveel geluk? Hoeveel liefdes verhalen? Hoeveel uiting van hoop voor de toekomst….moesten jouw voorouders ondergaan zo jij kunt bestaan in dit moment….
 
Wat we op z’n minst aan hun terug kunnen geven is een naar binnen keren en trachten een deel te helen van wat zij niet konden helen. Want bepaalde van hun lessen zouden zomaar de jouwe kunnen zijn
 
🌱🌸🙏
 
Catharina

Data : 15-18 oktober 2020

Locatie: Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

Kosten: €1180

Docenten: Catharina van Bemmel, Emrik Suichies