Reïncarnatie - Bivag
reïncarnatie
Over reïncarnatie…..voor mij niets anders dan ‘een weten’ nadat ik ooit, voor de lol, onder hypnose ben gegaan als 21-jarige. Ik werkte in die tijd, bij een lokale omroep en had daar zo mijn eigen radioprogramma. Dit ging over, voor jullie waarschijnlijk niet verrassend, spirituele zaken. En zo ging ik op tour voor m’n programma. Ik bezocht en interviewde paragnosten, helderzienden, astrologen etc. of ontving ze, ter plekke, in de studio. Zo ook een keer een reïncarnatie therapeute. Mijn programma zou vooraf in de studio worden opgenomen en ik zou onder hypnose gaan. Het leek mij en de jongens van de techniek wel leuk en interessant, wie weet wat en wie ik was geweest in een vorig leven. Maar eigenlijk geloofde ik er niet zo in. Reïncarnatie vond ik onzin, ik had wel genoeg aan m’n leven nu en moest er niet aan denken me ook nog eens bezig te houden met vorige levens😅 Ik had er dus eigenlijk helemaal niets mee maar voor een programma was het wel interessant, zelfs als bleek dat er niet een leven hiervoor voor mij had bestaan. Maar het pakte zo anders uit dan ik had kunnen denken….
 
Sindsdien is reïncarnatie verweven met hoe ik in het leven sta en mijn kijk op de dood. De dood is voor mij niet iets om bang voor te zijn. Natuurlijk heb ik dit leven lief. En ik mis hen die mij veel te jong en te vroeg zijn ontvallen, het is een lege plek in mijn hart die spreekt van een verlangen welke niet meer opgevuld zal worden in dit leven. Want de dood geeft je het nakijken maar er is ook de berusting dat dood en leven samen het geheel vormen, als dag en nacht.
En er gaat voor mij een enorme troost vanuit dat wat er ook gebeurt, hoe we elkaar ook kwijt raken, we altijd weer bij elkaar komen. Het is de liefde die ons draagt en maakt dat we elkaar altijd weer vinden. Dat heb ik gezien, ervaren en gevoeld, nog vele malen meer na de hypnose….het is een rustig basis weten en William Shakespeare wist dat blijkbaar ook.
 
Hierboven een foto van actrice Anna Hathaway’s en haar man (rechtsboven).
Linksboven zie je zijn look-a-like. Dit is William Shakepeare, de 17e eeuwse dichter/schrijver. Nu wil het geval dat Shakespeare’s vrouw ook Anna Hathaway heette.
Toen zij in 1616 overleedt was Shakespeare diep verdrietig en schreef aan haar de woorden;
“Life is too short to love you only once, I promise to look for you in the next life.” 💕
Toeval? Misschien voor wie daarin gelooft…..maar ook dat is okay
 
🙏😊💚
Catharina