Een fris en fruitig Nieuwjaar! - Bivag

Wat een turbulente eerste week van 2021 met de coronavaccinaties, de bestorming van Capitol Hill, overal lockdowns. De frisse fruitige start is er wel een beetje af. 

Op dit moment zijn de scholingen van Bivag helaas opgeschort, maar we zien er enorm naar uit om jullie weer te ontvangen. Mochten de scholingen nog verder uitgesteld moeten worden, dan informeren we de deelnemers daar direct over. Zodra het kan, zullen we dan weer direct de uitgestelde scholingen inplannen. Dus hou je mail goed in de gaten. 

Zoals je van ons gewend bent, delen we bij Bivag kennis. Juist nu is het erg belangrijk om dat te blijven doen, zeker als het om vaccinaties gaat. We willen jou graag ondersteunen om daarin een keuze te maken, want de hoeveelheid informatie is overweldigend. De stellingnames zijn scherp en ongemakkelijk waardoor de verbinding weg valt en je niet voelt en begrijpt wat de ander doormaakt, of hoe je er zelf in staat. Door werk, familie of andere omstandigheden, kan het  zijn dat je die moet laten meewegen in je keuze. Uiteindelijk is het aan jouzelf om te bepalen wat je doet.

Of je nu voor of tegen bent, dat is aan jouw. Het is jouw lijf, jouw keuze en alleen jij weet het beste wat bij jou past. En als je dat niet weet, is ook oké. Wellicht kun je dan een pas op de plaats maken, totdat je het wel weet. 

Graag delen we onderstaande video met je waarin een interview plaatsvindt met Professor Schetters over het corona-vaccin. Hij is bioloog en immunoloog  en ontwikkelt zelf vaccins tegen teken en infecties veroorzaakt door teken. Hij is verbonden aan de universiteit in Pretoria. Hij is dus absoluut geen anti-vaxxer of complotgekkie.  Zijn uitleg over het mRNA-vaccin is helder, eenvoudig en goed te volgen.  Zoals je aan het plaatje kunt zien, is hij geen voorstander van massa-vaccinatie 😉 Dat heeft alles te maken met het eventueel creëren van auto-immuunziektes die zich pas na een jaar, twee jaar of vijf jaar uiten. 

Maar zoals altijd, kijk zelf of je je erin kunt vinden en vorm  je eigen mening.