Thema: Longen - scholing 2-3 dec - Bivag

YIN en jouw longen

Waar het in de wereld buiten (en veelal ook in onze wereld binnen) schudt en weerbarstig is, houden we het voor nu, vooral binnen onze eigen invloedssfeer: opleiding geven, met YIN als basis. De verstilling opzoeken en de weg van vertrouwen. Dat is waar we voor staan, waar we goed in zijn, waar we in geloven. Deze scholing, die Emrik al vier jaar geeft, dit jaar actueler is dan ooit. Vorig jaar heb ik het zelf mogen beleven: De themadagen over de longen en Sars-CoV-2. Voor mij zonder noemenswaardige symptomen, maar het thema vanuit mijn diepste binnen zo bekend en nog altijd aan de orde. Ik beleef de dagen dan ook opnieuw van harte mee. Op Facebook het volgende stuk, van Emrik zelf:

‘Het is altijd weer een beleving wanneer je zelf herstellende bent van een echt “shock” moment. Of dit nu verbonden en versterkt wordt op hersenstam niveau of op een ander hersen niveau. De hulptroepen zijn altijd paraat en komen tot expressie wanneer onbewust hulp gevraagd wordt door jezelf. Het conflict is hersteld en jij wordt “ziek”.

SARS-CoV-2 wordt vaak gelinked aan de longen. Mijn eigen ervaring nu is dat het naast de longen vooral ook gaat om het herstellen van het “hart” en het “brein”. Het loslaten via hoesten, kuchen, verhoging van de interne basis temperatuur, verhoging van sensitiviteit van de huid, ogen en oren, verlaging van de sensitiviteit van neus en smaak en toename van de pijngevoeligheid in spieren en bindweefsel, zijn allemaal manieren om het uitzuiveren en verbinden met de nieuwe trilling te ondersteunen. Wij noemen dit in de volksmond vaak “beter worden”.

Volgende week donderdag en vrijdag staat de tweedaagse gepland welke gaat over de huidige situatie van Catharina en mijzelf: de longen, thoracaal en dus toegevoegd, het hart en het brein…

Wat doet SARS-CoV-2 in ons wanneer het signaal opgepikt wordt door jou lichaam, vernieuwing van thema’s en opruimen van oude gewoontes die versterkt wordt op oa. Neocortex niveau.

Je kunt je nog beperkt inschrijven voordat we weer in een mogelijke “langdurige” winter lockdown belanden

Nog slechts 2 dagen voor jezelf in 2021 als voeding met authentieke YIN en verbinding met het thema van moeder aarde en ons nog steeds uitdijende universum’.   – Emrik Suichies

Dus… wil je authentieke YIN beleven, meer weten over wat er onder het gesprek van de dag ligt, kijken naar jouw plek en of je die ten diepste vult met jou? Hartelijk welkom!

 

  • Scholing: De Longen
  • Datum: 2 en 3 december 2021
  • Docent: Emrik Suichies
  • Locatie: Bivag, Kleinzand 151 te Sneek
  • Kosten: €465,- inclusief koffie, thee, huisgemaakte snacks en een overheerlijk diner op dag 1