YYDO module 3, 4 dagen retraite landgoed Venwoude - Bivag

Module 1 en 2 van onze Yin Yoga docentenopleiding worden meerdere keren per jaar gegeven, op verschillende locaties. Bij module 3 pakken we het anders aan. Deze scholing wordt slechts één keer per jaar gegeven, op Landgoed Venwoude in Lage Vuursche. De cursisten verblijven en overnachten 4 dagen lang op het prachtige landgoed. Door op deze manier in retraite te gaan, is het mogelijk om je op jezelf te focussen. 

Bij iedere scholing van Bivag is zelfontwikkeling en reflectie een belangrijk onderdeel. Voelen en schouwen zijn termen die veelvuldig terugkomen. Waar voel je ongemak of pijn en waar stroomt het. Bij module 3 gaan we nog een stapje, of liever gezegd reuzestap, verder. Tijdens deze 4 dagen krijg je alle tijd om contact te maken met je hart, met je lichaam. Je gaat je verbinden met je lichtkant, maar ook je schaduwkant. Dat wat jou energie geeft en dat wat jou tegenhoudt. Dat betekent dat je een stuk discomfort  en weerstand zult ervaren. 

Voor Yin Yogi’s is discomfort geen onbekend fenomeen. Tijdens module 3 wordt je uitgenodigd om dit verder te onderzoeken, in een veilige omgeving. Buiten de grenzen van je eigen comfort, maar binnen de grenzen van je eigen zijn. 

Als je meer in je eigen kracht staat, geef je les vanuit authenticiteit. Hierdoor wordt het makkelijker om je te verbinden met je cursisten. Of juist te ontdekken waarom verbinding soms niet lukt. 

Er zijn nog maar 4 plekken beschikbaar voor module 3. Mocht je overwegen om deel te nemen, wacht dan niet te lang met aanmelden. 

  • Datum: 15 t/m 18 oktober
  • Locatie: Landgoed Venwoude, Lage Vuursche
  • Docenten: Catharina van Bemmel en Emrik Suichies
  • Kosten: €1.180, inclusief 3 overnachtingen, alle maaltijden