Yogadocenten - Bivag

Bij Bivag kun je Yin Yoga Docent opleidingen en bijscholingen volgen die passen bij jouw eigen interesse en behoefte. Naast de Yin Yoga Docentenopleidingen zijn er nog vele andere bijscholingen en verdiepingsscholingen die je kunt volgen. Onze scholingen hebben Yin Yoga als basis met daarnaast invalshoeken uit de westerse en oosterse geneeskunst, haptonomie, kwantumgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, lichaamswerk etc.  

Al onze scholingen hebben een aantal overeenkomsten:

  • als cursist wordt je gestimuleerd om zelfreflectie, zelfkennis, zelfbewustzijn in te zetten en te vergroten. Kortom, jouw authenticiteit staat centraal.
  • de basis is Yin Yoga in relatie tot fascia, emotie, anatomie, pathologie, oosterse en westerse geneeskunst, kwantumgeneeskunde,  chakrapsychologie
  • de scholingen zijn zeer praktisch van aard waarbij de cursist het geleerde direct kan toepassen 

De scholingen van Bivag zijn opgedeeld in 3 categorieën: 

De Basis 

Dit zijn modules die de basis vormen van ieder Yin Yoga docent. Je krijgt de tools om yin yoga op een praktische manier toe te passen in je eigen lessen. Het is de start  van een prachtige yinreis die ieder op zijn eigen unieke manier beleeft en vorm geeft. 

De Bijscholingen 

Dit zijn modules die extra inspiratie en kennis geven, zoals de Themadagen en Elementen-leer. Deze scholingen zijn te volgen nadat in ieder geval module 1 van de YYDO is afgerond of nadat een YYDO-opleiding elders dan bij Bivag gevolgd is.

De Verdiepingen

Dit zijn scholingen die meestal uit meerdere modules bestaan, zoals de Medicine-serie en Yoga Supreme. Ze zijn erop gericht om de vakinhoudelijke kennis vanuit een specifieke invalshoek te verdiepen (bijvoorbeeld orthomoleculair, of hands-on mobilisaties) zodat je in staat bent om je cursist ook in één-op-één situtaties te begeleiden. Deze scholingen vereisen minimaal YYDO module 1 en 2, andere bijscholingen en/of ervaring. 

Ben je geïnteresseerd in een scholing maar weet je niet zeker of het bij je past? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. We helpen je graag verder. Iedere situatie, achtergrond, ervaring is anders. Persoonlijk advies geeft veel duidelijkheid.